zondag, juli 14, 2024
HomeMaaseikVlaanderen Muziekland komt op zaterdag 13 juli 2024 naar de Markt in...

Vlaanderen Muziekland komt op zaterdag 13 juli 2024 naar de Markt in Maaseik

Op zaterdag 13 juli wordt de Markt in Maaseik helemaal op z’n kop gezet met een schitterende line-up. Maksim Stojanac, Katja Retsin en Sverre Denis zijn de hosts van dienst en maken het plaatje compleet. Het voorprogramma start om 19u en wordt uitzonderlijk verzorgd door de enthousiaste Jarno Boone. De gratis tv-opname, die start om 20.30u, wordt gekleurd door Belle Perez, Milo Meskens, ZITA, David Vandyck, Sarah De Koster, Douwe Bob en Lies & Saar.

De zomermaanden staan steevast gelijk aan talloze, populaire muziekevenementen en -programma’s. Vorig jaar maakte Vlaanderen Muziekland, toen exact 9 jaar na de laatste uitzending, daar deel van uit. En hoe! Maar liefst 50.000 muziekliefhebbers over geheel Vlaanderen konden genieten van een sterk staaltje muzikaal talent én een magnifieke productie. Dat is meteen ook de sterkte van het concept. De hele muzikale caravaan trekt integraal van stad naar stad en komt letterlijk naar de liefhebbers toe. Ook dit jaar kan Vlaanderen Muziekland niet ontbreken. Dit jaar trekt de impressionante productie naar Dendermonde, Aalst, Maaseik, Bilzen, Nieuwpoort, Malle, Geraardsbergen en Diest. De andere sterkte is de straffe line-up.

Derde aan de beurt is Maaseik. Het einde van de opname is voorzien rond 21.30u, waarna het naprogramma met Sandra Kim en Louise van start gaat en de feestelijke avond in stijl afsluit.

Vlaanderen Muziekland is voor het eerst te zien op Pickx+ op woensdag 31 juli 2024 om 21.00u. Maar er is meer: naast de gebruikelijke uitzendingen op Pickx+ en Pickx Live, zullen alle afleveringen van Vlaanderen Muziekland heel de zomer lang ook te zien zijn op alle participerende regionale zenders (ATV, TVL, TVO, ROBtv, WTV-Focus). Samen met de kijkers van Pickx+ betekent dit dat Vlaanderen Muziekland het grootste muziekprogramma van Vlaanderen wordt.

Foto: ©Frederik Verhofstede Fotografie

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties