woensdag, juni 19, 2024
HomeBreeZeeman-winkel in Bree gerenoveerd

Zeeman-winkel in Bree gerenoveerd

Zeeman, het Nederlandse familiebedrijf dat kwalitatieve basics en textielproducten verkoopt, heeft haar winkel in Bree volledig gerenoveerd. De winkel heeft een vernieuwend, lichter interieur en is overzichtelijker qua opzet. De renovatie van de winkel wordt vandaag gevierd met korting en cadeaus. Klanten die de winkel vandaag bezoeken ontvangen een gratis bigshopper. Ook krijgen de eerste 400 klanten een welkomstgeschenk.

Bekend concept met nieuw interieur
De vernieuwde winkel, gelegen op Markt 21 in Bree, is gerenoveerd om de klanten een betere ervaring te kunnen bieden. Ook in deze winkel wordt het bekende concept van Zeeman gehanteerd. De collectie is eenvoudig en gebaseerd op een aanbod van kwalitatieve basics zoals ondergoed, sokken, T-shirts, handdoeken en panty’s, maar bevat ook kinder- en babykleding. Alles voor de laagst mogelijke prijs en met respect voor mens en de planeet.

Een winkel voor iedereen
Regiomanager Wendy Dekens is trots op de renovatie van de winkel in Bree: “We zijn ontzettend blij met het nieuwe interieur van de winkel. Ondanks dat de winkel in een nieuw jasje is gestoken blijven onze producten toegankelijk en betaalbaar, vooral voor mensen met een kleine portemonnee.”

In deze nieuwe winkel is het ook mogelijk om tweedehands kleding in te leveren. Alle ingezamelde kleding wordt gedoneerd aan Het Goed. Kleding van goede kwaliteit geeft Zeeman op deze manier een tweede kans. Kleding die niet meer goed of mooi genoeg is, wordt zoveel mogelijk gerecycleerd.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties