woensdag, juni 19, 2024
HomeKinrooiWiFi op het Bastion in Kessenich

WiFi op het Bastion in Kessenich

Het Bastion, het evenementenplein aan het water in Kessenich gekend van diverse evenementen zoals het Bastion Festival, de TVL Vertellingen, de Maastriatlon en vele andere organisaties, krijgt een bijkomende upgrade als event locatie. Op 13 mei 2024 besloot het college van burgemeester en schepenen om ter plaatse een WiFi-netwerk aan te leggen.

Het gaat om een investering van in totaal ruim 2.000 euro. Drie leveranciers staan in om het WiFi-netwerk operationeel te krijgen. Bij Starlink Internet Services wordt de hardware en het maandelijks abonnement afgenomen. VBC Computers staat in voor het leveren van de accespoints en toebehoren terwijl JSK Handelsonderneming de gezekerde CEE-stekkers zal leveren.

Het betreft géén publiek netwerk maar een extra uitrusting van het evenementenplein in functie van de organisatie – bijvoorbeeld voor online betalingen – alsook voor de veiligheidsdiensten performanter te laten fungeren.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties