zondag, juli 14, 2024
HomeKinrooiKinrooi zoekt nog 200 enthousiastelingen

Kinrooi zoekt nog 200 enthousiastelingen

Op 30 mei lanceerde de gemeente Kinrooi een burgerbevraging om te polsen wat er goed is in de gemeente en wat er (nog) beter kan? Om representatieve onderzoeksresultaten te krijgen, zijn er nog een 200-tal geëngageerde burgers nodig die de enquête willen invullen. Zij bepalen zo mee de toekomst in de gemeente Kinrooi.

Schepen van participatie Peter Nies: “Bij het participatietraject kinrooimeemaken.be werd in 2019 gepolst naar ideeën voor het meerjarenplan. Van de meer dan 100 voorstellen werden er de voorbije jaren heel wat uitgevoerd. Schoolomgevingen werden verkeersveiliger gemaakt, speelpleintjes werden gerenoveerd of aangelegd, een klimaatbos, hondenlosloopweides, betaalbare bouwplaatsen, …

Burgemeester Wim Rutten: “Anno 2024 gaat Kinrooi opnieuw te rade bij de inwoners: Wat is goed? Wat kan beter? Waar liggen de inwoners wakker van? Verkeersveiligheid, kinderopvang, ouderenzorg, wegenwerken, milieu, afval, … : het zijn beleidsthema’s die allemaal aan bod komen. Bijna 300 personen vulden de burgerbevraging al in. Om representatieve onderzoeksresultaten te hebben, zijn bijkomend nog eens 200 personen nodig.

12 minuten van je tijd
Schepen van participatie Peter Nies: “De gemiddelde tijd om de burgerbevraging in te vullen, is iets meer dan 12 minuten. Surf naar de website www.kinrooi.be/burgerbevraging of rechtstreeks naar de enquête. Wil je de bevraging liever niet online invullen? Dan kan je een papieren versie van het onderzoek krijgen op diverse gemeentelijke locaties (gemeentehuis, Sociaal Huis, bibliotheek, ‘t Speelnestje). Je kan ze na het invullen gewoon afgeven. Jouw antwoorden worden dan samen met de online enquête verwerkt.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties