woensdag, juni 19, 2024
HomeRegioA touch of Woodstock in Thorn

A touch of Woodstock in Thorn

In het OpenluchtTheater Thorn (OTT) nemen Baltus & Co je mee naar het jaar 1969. De grassprieten van het immense grasveld van Max Yasgur, in de Amerikaanse stad Woodstock, kietelen je blote voeten. Je draagt bloemen in je haar. Een oude gitaar hangt aan een zelf geknoopt touwtje over je schouder. ‘Three days of love, peace and music’ staan op het punt zich voor jouw ogen te voltrekken.

Stel je eens voor dat je daar écht was geweest; één van de 500.000 bezoekers van het meest legendarische festival aller tijden: WOODSTOCK 1969.

In ‘A TOUCH OF WOODSTOCK’ gaan de boys van Baltus & Co hun stinkende best doen om je de sprietjes van Max Yasgurs grasmat écht te laten voelen! Natuurlijk met een aantal songs, die tijdens dit festival der festivals werden gespeeld, maar ook aan de hand van een paar leuke verhalen en anekdotes. Kortom: een avondvullend concert, geïnspireerd door het mooiste muziekevenement aller tijden, met songs van onder andere Jimi Hendrix, Joe Cocker, Janis Joplin, Crosby Stills Nash & Young en Melanie. Be GROOVY, BE THERE!

Zaterdag 15 juni van 20 tot 22.30 uur. Kaarten kosten 10 euro. Reserveren kan op de site: www.OpenluchtTheaterThorn.nl Kinderen tot 13 jaar mogen gratis binnen.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties