woensdag, juni 19, 2024
HomeMaaseikVele artiesten komen wekelijks naar Maaseik

Vele artiesten komen wekelijks naar Maaseik

Vanaf 12 juli tot en met 23 augustus 2024 kan je opnieuw zeven vrijdagavonden terecht in Parkje Neeroeteren in Maaseik voor één van de gratis Parkies-concerten.

Als 16-jarige won Sarah De Koster de VTM ‘Soundmixshow’ met ‘You Oughta Know’, een cover van Alanis Morissette. Voor de Leuvense was dat het begin van een goeddraaiende carrière met enkele albums en succes-singles zoals de hit ‘You Are The Reason’, die ze uitbracht aan de zijde van Koen Wauters. Sinds haar succesvolle deelname aan het VTM-programma ‘Sing Again’ kwam haar carrière weer in een stroomversnelling. Samen met 4 muzikanten brengt Sarah opnieuw haar eigen repertoire (‘True Love Is Tough’, ‘Breathing Room’, ‘Very Last Moment’), dat ze afwisselt met herkenbare covers. Samen met 4 muzikanten opent Sarah De Koster op 12 juli.

Zangeres Laura Ramaekers is geen kopie van de echte Adèle, maar ze probeert wel de essentie van de Britse popster in haar optredens te vervatten. Kwaliteit en beleving staan voorop bij L’Adele, de tributeband die verder bestaat uit kleppers als Pedro Gordts (toetsen), Bruno Ravelingien (gitaar), Laurens De Schutter (drum), Stijn Tondeleir (bass) en Kim Buttafuoco (backings). Wie deze zomer geen tickets kon scoren voor de uitverkochte concerten van Adèle in München, krijgt op 19 juli toch nog de kans om haar wereldhits live mee te pakken op de Parkies.

Gene Thomas speelt 26 juli. Samen met zijn livemuzikanten brengt hij weer heerlijke versies van zijn klassiekers ‘Voor Haar’, ‘Kom Wat Dichterbij’, maar ook zijn nieuwste single ‘Miss California’ staat op setlijst. Op 2 augustus is het aan Cookies And Cream om er voor te zorgen dat het met hun stomende setlijst van herkenbare songs weer een topavond wordt. Wedden dat ze moeiteloos slagen in die missie?

Charel Van Domburg en Wim Soutaer komen met hun partyband Soulbrothers (light) langs op 9 augustus. Ook Tom Dice en Kato van The Starlings staan dit jaar als hoofdact geprogrammeerd nadat ze in het verleden nog het voorprogramma verzorgden op de Parkies. Met de goedkeuring van hun dochtertje Nova, brengen ze op 16 augustus o.a. ‘Little Submarine’ en hun Eurosong-hit ‘Rollercoaster’.

ABBA4U zorgt met heerlijke ABBA-klassiekers op 23 augustus voor nog een laatste, mooie concertavond in Maaseik. Vanaf 19.00 uur ben je welkom op de Parkies. Het eerste deel of de voorprogramma’s starten om 20 uur. Aansluitend is er een korte pauze en start het vervolg. Op het terrein kan je genieten van een uitgebreid drankenassortiment en een foodtruck. Op de unieke locatie in het groen wordt er opnieuw gewerkt met herbruikbare bekers en betaal je cashless.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties