woensdag, juni 19, 2024
HomeRegioMuziek van The Rolling Stones bij Openluchttheater Thorn

Muziek van The Rolling Stones bij Openluchttheater Thorn

Op 25 mei start het seizoen in het Openlucht Theater in Thorn met een optreden van de Rolling Stones tribute band ‘Street Fighting Men’, een vijfkoppige ‘steengoede’ band uit het Noorden van Nederland. Aangezien alle leden al sinds hun jeugd naar de Stones luisteren, kent dit repertoire geen geheimen meer.

De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can’t get no)Satisfaction, Jumpin’ Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg ‘obscure’ Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten die de reguliere Stones tributebands niet spelen. Met dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richards & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger. Doe je ogen dicht en je hoort de Stones in topvorm.

Tickets à € 15,00 zijn te bestellen via: www.OpenluchtTheaterThorn.nl Aanvang 20.00 uur tot 22.30 uur.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties