woensdag, juni 19, 2024
HomeRegioLiedjes uit de jaren ‘30,‘40 en’50 in Thorn

Liedjes uit de jaren ‘30,‘40 en’50 in Thorn

Het optreden van de Forces Sweethearts, een vintage zangtrio, met de show ‘Een zomer van toen’ in het Openlucht Theater Thorn, is een swingend, nostalgisch, theatraal concert met liedjes uit de jaren ‘30,‘40 en‘50 in stijl van The Andrews Sisters. Deze kenmerkten zich door hun unieke driestemmige zang. Denk aan liedjes van Doris Day, Vera Lynn, The Andrews Sisters en Marilyn Monroe. Het concert is gevuld met de meest swingende en ontroerende liedjes uit die tijd afgewisseld met pakkende gedichten, mooie verhalen en geestige anekdotes.

Stilzitten is geen optie
Dit alles gehuld in een stijlvol jasje: De kokerrok wordt uit de kast gehaald, de ‘Polkadot’ bikini gestreken, de haren gekruld en de danshakken gepoetst. De swingende choreografieën maken de show compleet.

Tickets á € 10,–, zijn te bestellen via www.OpenluchtTheaterThorn.nl. Kinderen tot 13 jaar kunnen gratis naar binnen ( wel even een gratis kaartje downloaden). Op zondag 2 juni is de aanvang is om 15:00 uur en het concert duurt tot ca 16:30 uur.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties