zondag, mei 19, 2024
HomeBreeIn de kijker: 17 – 19 mei Pinksterfeesten Vostert

In de kijker: 17 – 19 mei Pinksterfeesten Vostert

De 44ste jaargang van de Pinksterfeesten staat opnieuw garant voor pure beleving, het is een traditie die de Vostert weer helemaal in het middelpunt van de belangstelling plaatst.

En ook nu blijkt dat KAJ- Vostert opnieuw de uitdaging is aangegaan om een mooi programma voor te schotelen.

Meeproeven
Het startschot van het Pinksterweekend wordt gegeven met de kienavond op vrijdag.
Vanaf 20.00 uur kan je in het kaj- lokaal, bij elke move van de kienblokjes, de spanning snijden. Bij elke “kien” volgt voelbaar een ontlading en wordt weer reikhalzend uitgekeken naar een volgende ronde: een nieuwe uitdaging!

Zaterdagnamiddag is een beleving voor de kinderen!
Goochelaar Jahon staat voor hete vuren als hij naar het kasteel van de toverbaron komt met de opdracht om de drie geheimen te ontrafelen. Pas als hij alle drie de geheimen heeft ontrafelt komt hij het echte geheim te weten. KAJ- lokaal, aanvang: 14.00 uur. Inkom: €8,- Tijdens de pauze krijgen alle kinderen een drankje en een versnapering en aansluitend is er nog een leuke goochelworkshop!

Helemaal tot leven
Met de jaarlijkse rommelmarkt smelten gezelligheid, traditie en amusement samen tot één groot feest. Tientallen marktkramers staan voor je klaar om duizenden spulletjes, boeken, platen, hebbe dingetjes, vintage en wie weet welke curiositeiten allemaal te promoten.
Dit is “the place to be” om te shoppen en te hoppen, tik een koopje op de kop of geniet van een leuk keuvel- terrasmoment onder het genot van een frisse pint of Limburgse vlaai.
Smul van de vers gebakken warme wafels, voel en geniet van de feeststemming terwijl de kinderen zich uitleven op het springkasteel!
Wil je zelf deelnemen aan de rommelmarkt en jouw spulletjes een tweede leven schenken? Genieten van het op- en afbieden?
Ook dat kan: als standhouder mag je gratis deelnemen. Stuur een mailtje naar leiding@kajvostert.be of bel even naar 089 462971.

Het feestterrein bevindt zich aan de kerk, de school en de jeugdlokalen van de wijk Vostert. Er is ruime parkeergelegenheid voorzien en alle ingrediënten zijn aanwezig om er ook dit jaar een bruisend weekend van te maken.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties