woensdag, juni 19, 2024
HomeKinrooiGeef binnenkort jouw mening over Kinrooi

Geef binnenkort jouw mening over Kinrooi

Kinrooi wil opnieuw de stem van haar inwoners horen. Daarom lanceert de gemeente op donderdag 30 mei 2024 een burgerbevraging om de input van alle inwoners te verzamelen. Wat is goed? Wat kan beter? Waar liggen de inwoners wakker van?

Inwoners kunnen via de bevraging tot 30 juni 2024 hun zegje doen over thema’s zoals betaalbaar wonen, fietspaden, afvalophaling, kinderopvang, enz…. Kinrooi wil zo op een snelle en efficiënte manier zoveel mogelijk stemmen horen. Het is niet de eerste keer dat Kinrooi een dergelijk groot participatietraject op poten zet. Begin 2019 verzamelde de gemeente via het participatieplatform kinrooimeemaken.be al heel wat ideeën voor de meerjarenbegroting 2020-2025. Heel wat van die ideeën werden de voorbije jaren gerealiseerd. De nieuwe burgerbevraging zal goed van pas komen voor de volgende beleidsperiode. Kinrooi roept dan ook zoveel mogelijk inwoners op om vanaf 30 mei mee te doen aan de burgerbevraging.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties