zondag, mei 19, 2024
HomeKinrooiFusie resulteert in strategische partner van bedrijven in Vlaanderen

Fusie resulteert in strategische partner van bedrijven in Vlaanderen

Het strategisch adviesbureau Kwantus en marketingbureau IM Creative Marketing, 2 bedrijven met oorsprong in Kinrooi, bundelen hun krachten. Deze fusie resulteert in de oprichting van Creatus Group, een nieuwe onderneming gespecialiseerd in 360° strategie en media.

Met meer dan 35 jaar gecombineerde expertise biedt Creatus Group uitgebreide diensten op het gebied van bedrijfs- en marketingstrategie, branding, performance marketing, growth marketing en sales, in samenwerking met toonaangevende technologieplatforms. Het bureau wordt geleid door de 4 zaakvoerders Luca Cardella, Patricia Vitali, Ronny Domen en Clara Goossenaerts.

Het ontstaan van Creatus Group is het gevolg van een duidelijke nood binnen de ondernemerswereld.

Luca Cardella, wiens carrière gekenmerkt wordt door diepgaande ervaring in de ondernemerswereld, heeft samengewerkt met vooraanstaande merken en heeft meerdere bedrijven opgericht. Recentelijk heeft hij zich gericht op het bieden van strategisch advies aan diverse ondernemingen, vaak in samenwerking met IM Creative Marketing, bekend om zijn grondige marketingexpertise. De oprichter van IM Creative Marketing, Ronny Domen, is een gerenommeerd figuur in de marketingindustrie met een uitgebreide ervaring als Marketing Manager bij toonaangevende bedrijven zoals CityDepot en TRIXXO. Ronny is een expert op het gebied van performance marketing en marketing automation: velden die de dag van vandaag essentieel zijn voor de groei van ondernemingen.

Aan deze indrukwekkende groep voegen zich ook Clara Goossenaerts en Patricia Vitali toe. Clara, mede-oprichter en specialist in HR en employer branding, brengt een rijke ervaring in het ontwikkelen van menselijk kapitaal en het versterken van bedrijfsculturen. Patricia, eveneens mede-oprichter, biedt cruciale ondersteuning op het gebied van administratie en financiën, waarbij zij zorgt voor stabiliteit en groei door gestroomlijnde bedrijfsprocessen.

“Verandering is de enige constante in onze industrie, dat begrijpen we tot in de essentie. We navigeren niet alleen door deze veranderingen, we leiden ze,” zegt Luca Cardella, medeoprichter en mede-eigenaar van Creatus Group. “Onze benadering is gefundeerd op het principe dat ware innovatie verder gaat dan het volgen van trends; het gaat om het creëren van tijdloze merkstrategieën die bedrijven echt onderscheiden.”

Ronny Domen: “Bij Creatus Group richten we ons niet alleen op marketing, maar bieden we een complete 360°-aanpak die ook de bedrijfsstrategie én het verkoopproces omvat. Marketing is belangrijk, maar een duidelijke en gedetailleerde strategie als basis is essentieel.

“We stoppen niet bij het genereren van leads, we helpen zelfs met het opbellen van de leads en geven sales trainingen aan verkoopteams om hun conversieratio nog verder te verhogen” zegt Clara Goossenaerts.

Op de vraag waar de focus van Creatus Group nu ligt is Patricia Vitali heel duidelijk: “Het succes van onze klanten”.

Voor meer informatie over Creatus Group en hun diensten kan je altijd een kijkje nemen op www.creatusgroup.be

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties