woensdag, juni 19, 2024
HomeRegioALDI Bocholt krijgt nieuwe inrichting

ALDI Bocholt krijgt nieuwe inrichting

De inrichting van de ALDI-winkel op de Kaulillerweg in Bocholt wordt in een nieuw jasje gestoken. Voortaan zullen klanten het assortiment groenten en fruit onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. Om de ombouw mogelijk te maken, heeft ALDI Bocholt de deuren zaterdag 25 mei gesloten. De winkel zal vrijdag 31 mei heropenen.

Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk gegroeid. Dit aanbod krijgt voortaan een prominente plaats vooraan de ALDI-winkel in Bocholt. Om dit mogelijk te maken, gaat de winkel op de Kaulillerweg gedurende een kleine week dicht. Op vrijdag 31 mei om 8.30 uur staat het team van 13 medewerkers opnieuw klaar om de klanten te verwelkomen. In afwachting kunnen de klanten terecht in de nabijgelegen ALDI-winkels in Bree, Hamont en Peer.

Gemakkelijker winkelen
“Met deze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, zegt Sylvie Mullens, Manager Verkoop van het regionale hoofdkantoor ALDI Heusden-Zolder. “Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. Door ze onmiddellijk vooraan aan te bieden, kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële. De klanten smaken deze nieuwe presentatie. We merken dat in de ALDI-winkels met de nieuwe inrichting verse producten vaker in de winkelkar belanden.”

13 Limburgse winkels in 2024
ALDI opent al zijn nieuwe of vernieuwde winkels met deze nieuwe indeling. Bijna de helft van de Belgische ALDI-winkels werd ondertussen op deze manier ingericht. Dit jaar zal de discounter ruim 100 extra winkels vernieuwen volgens de indeling met vers vooraan, waarvan 13 ALDI-winkels in Limburg.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties