zondag, mei 19, 2024
HomeRegioKinrooi betaalt ontwerpkosten voor kite- en surfgebouw nabij Bastion

Kinrooi betaalt ontwerpkosten voor kite- en surfgebouw nabij Bastion

Marec heeft de plannen voor het kite- en surfgebouw bij het surfstrandje nabij het Bastion in Kessenich klaar. Omdat de gemeente Kinrooi de realisatie van het project overgenomen heeft, zullen de ontwerpkosten (32.900 euro) ook terugbetaald worden.

Jaren geleden werd dit project in gang gezet door Marec maar het lijkt ondertussen een beter idee dat de gemeente als bouwheer fungeert en dit project verder begeleidt. Op die manier kan er een polyvalent clubgebouw komen voor de surfers maar niet exclusief voor hen. Ook Trisport MnK – gekend van de jaarlijkse triatlon en het openwaterzwemmen aan het Bastion – zal gebruik kunnen maken van de infrastructuur. In de loop van deze maand zal de fundering gestort worden. Als alles naar wens verloopt, staat het design & built project er tegen de zomervakantie. Het clubgebouw is voorzien van kleedkamers en een sanitaire blok (douche, toilet, ..) inclusief buitendouches.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties