maandag, april 15, 2024
HomeMaaseikGratis theatershow in Neeroeteren

Gratis theatershow in Neeroeteren

Patrick van Horne uit Neeroeteren heeft een nieuwe show, Ridder Patje, waarvoor hij op 27 maart een promotiefilmpje zal opnemen. Op die dag treedt van Horne gratis op in de eetzaal van het Oeterveld in Neeroeteren (ingang via speelplaats, Zandbergstraat), vanaf 15.00 uur (deuren open om 14.30u). Iedereen is welkom, hou er wel rekening mee dat er dus ook een cameraman rondloopt en dat er mogelijk soms een shot opnieuw gedaan zal moeten worden. Voor de rest is het een gewone voorstelling.

Van Horne vertelt: “Op mijn website heb ik een en ander uitgeschreven: ‘Ben jij klaar om de wereld van de ridders in te stappen? Neem je zwaard, zet je helm (of een emmer) op je hoofd en maak je klaar voor een doldwaas avontuur met ridder Patje. Hou jij stiekem van sprookjes? Vind jij ridders helemaal het einde? Droom je soms dat jij zelf in een sprookje, of in de Middeleeuwen leeft?'”.

Van Horne vervolgt: “Patje vond een boek over ridders. Hij is er zeker van dat dit boek over hem gaat. “Ridders zijn stoer, net als Patje… Ze zijn knap en sterk, Patje is dat ook. Hij kan goed vechten tegen draken, als de beste paardrijden en is een kei in het boogschieten, vindt hij. Patje zal het bewijzen en neemt jullie daarvoor mee naar de rommelkamer van zijn opa.”

Als jij klaar bent om de (ietwat stundelige) bewijzen te zien ben je op 27 maart welkom in Neeroeteren. En misschien kom je er wel achter dat Patje zal moeten toegeven dat hij helemaal niet zo’n stoere ridder is….

“Het is een grappige, interactieve show over talenten, ridders en ook stiekem over mooie prinsessen”, zo besluit Patrick van Horne.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties