zondag, juli 14, 2024
HomeKinrooiJo Brouns op Nederlandse TV

Jo Brouns op Nederlandse TV

Woedende boeren gingen afgelopen week massaal de straat op. Van Estland tot Frankrijk en van Duitsland en Polen tot Spanje. Maar ook in Nederland en Vlaanderen waren snelwegen het toneel van boerenontevredenheid. In het TV-programma Buitenhof op de Nederlandse TV later vandaag: de Vlaamse minister van Landbouw en Werk, Innovatie, Economie en Sociale Economie, Jo Brouns. Welke boodschap heeft hij voor zijn boeren en welke gevolgen hebben de wegblokkades op de Belgische economie?

Presentatrice Maaike Schoon zal met Kinrooienaar Jo Brouns praten over de ontstane situatie. Elke zondag schuiven bij het TV-programma ‘Buitenhof’ gezaghebbende politici, ceo’s, wetenschappers, experts, originele denkers en opiniemakers uit binnen- en buitenland aan die kritisch worden bevraagd op hun expertise, verantwoordelijkheid en waar nodig op hun geloofwaardigheid.

‘Buitenhof’ is zondag 4 februari te zien om 12.10u op NPO1.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties