woensdag, juni 19, 2024
HomeKinrooi'Warm Kinrooi' brengt € 4.500,-- op

‘Warm Kinrooi’ brengt € 4.500,– op

In Sporttaverne De Schans in Kinrooi werd deze week het bedrag bekend gemaakt dat ‘De Warmste Week’ heeft opgebracht. ‘Warm Kinrooi’ kan € 4.500,– aftikken.

De aanjagers van het gebeuren, TrisportMnK en het Landelijke Gilde Kinrooi sloegen met de gemeente Kinrooi de handen ineen voor een mooie organisatie die veel los maakte in de gemeente.

Er werd onder meer een kerstmarkt en kerstrun georganiseerd met ruim 200 vrijwilligers, 300 lopers en duizenden bezoekers. Het goede doel was ditmaal Jeugdzorgcentrum Hagenhoven, een tijdelijke thuis met warme geborgenheid voor jonge kinderen die dat even nodig hebben. De verantwoordelijken van dat centrum ontvingen de cheque van 4.500 euro voor hun waardevolle werking. Het geld zal besteed worden, zodat de kinderen van Hagenhoven ook kunnen genieten van deelname aan sport of cultuur, een leuke uitstap, een kampje of een dagje pretpark.

Van links naar rechts op de foto: Schepen Mark Hoedemakers, Niels Deckers (Trisport MnK), Hubert Brouns (jeugdzorgcentrum Hagenhoven), Kasper Saesen (Trisport MnK), Nathalie Niessen (directrice jeugdzorgcentrum Hagenhoven), Nico Van de Vorst (Landelijke Gilde Kinrooi), Robert Smeets (Landelijke Gilde Kinrooi) , schepen Peter Nies en schepen Anita Meerten (tevens werkzaam in het jeugdzorgcentrum).

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties