zondag, mei 19, 2024
HomeKinrooiHubert Brouns uit Kinrooi adviserend bestuurslid OLS 2024

Hubert Brouns uit Kinrooi adviserend bestuurslid OLS 2024

Hoewel hij al gestopt was als vice-voorzitter van de OLS-federatie, gaat Kinrooienaar Hubert Brouns zich bezig houden met de organisatie van het Oud Limburgs Schuttersfeest 2024 dat in de Nederlandse gemeente Beekdalen zal worden gehouden.

Het stichtingsbestuur zal geleid worden door oud-OLS-voorzitter Ger Koopmans. Hubert Brouns zal adviserend bestuurslid worden.

Eerder zou het OLS 2024 in Nederweert gehouden worden. Omdat daar het stichtingsbestuur opstapte moest men een alternatief zoeken. Dat werd rond de jaarwisseling gevonden. Het OLS 2024 zal doorgang vinden in Beekdalen op zondag 7 juli 2024.

Foto: OLS Federatie

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties