woensdag, juni 19, 2024
HomeKinrooiConcessiezone aan dagstrand De Steenberg

Concessiezone aan dagstrand De Steenberg

Na de voorgaande succesvolle edities, georganiseerd door Marec, besliste de gemeenteraad van Kinrooi op 4 december 2023 om een zone aan dagstrand De Steenberg opnieuw open te stellen voor concessie. Hiervoor is men op zoek naar geïnteresseerde kandidaten.

Burgemeester Wim Rutten: “De twee zones aangeduid in het blauw – de plaats waar vroeger het gebouw stond en een zone tussen het dagstrand en de Finse piste (zie plannetje) – worden als één geheel aangeboden ter concessie. Ze zijn niet afzonderlijk beschikbaar.”

Wim Swennen, schepen van financiën: “Geïnteresseerde ondernemers kunnen voorstellen voor deze domeinconcessie indienen tot uiterlijk dinsdag 16 januari 2024 om 17u00. Het voorstel gaat over twee periodes, namelijk van 1 juni 2024 tot en met 29 september 2024 en van 1 juni 2025 tem 29 september 2025. Wie interesse heeft om in die periodes een pop-up-bar te organiseren, neemt best de precieze voorwaarden door. Deze zijn terug te vinden op de gemeentelijke website. Bij een officiële inschrijving dient de procedure oproep tot kandidaten exact gevolgd te worden. Daarin lees je hoe je je kandidaat kan stellen en welke documenten en gegevens je moet aanleveren.”

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties