zondag, mei 19, 2024
HomeKinrooiStukjes gemeentegrond onteigend voor vrijliggende fietspaden Breeërsteenweg Kinrooi

Stukjes gemeentegrond onteigend voor vrijliggende fietspaden Breeërsteenweg Kinrooi

In het kader van de toekomstige herinrichting van de Breeërsteenweg vanaf de rotonde in Kinrooi centrum richting Bree, keurde de gemeenteraad op maandag 6 november 2023 de verkoop van verschillende stukjes grond goed.

Schepen van verkeer Mark Hoedemakers: “In totaal gaat het om elf stukjes grond variërend van 8 tot 39 vierkante meter, in totaal goed voor 153 vierkante meter die voor 28.000 euro verkocht worden aan Agentschap Wegen en Verkeer. Deze stukjes zijn nodig voor de toekomstige heraanleg met vrijliggende fietspaden alsook haltehavens voor het openbaar vervoer. Het voorste stukje van de bouwgrond die momenteel te koop is, was tevens vervat bij deze gronden.”

Bieden op bouwgrond tot 30 november
Wim Rutten, burgemeester: “Het perceel bouwgrond langs de Breeërsteenweg, 6 are 10 centiare gelegen tussen de Broekstraat en de Keunenstraat, is te koop via publieke inschrijving. Kandidaat-kopers kunnen een biedingsformulier invullen en indienen onder gesloten omslag. De biedingen starten vanaf 80.000 euro en kunnen ingediend worden tot uiterlijk 30 november 2023 om 12.00u. De hoogste bieder die voldoet aan alle voorwaarden kan de grond toegewezen krijgen.”

Meer info is – de volledige verkoopsvoorwaarden en het biedingsformulier – zijn terug te vinden op de gemeentelijke website: www.kinrooi.be/bouwgrond_breeersteenweg.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties