zondag, mei 19, 2024
HomeMaaseikAllereerste ‘Nacht van de Kringwinkel’ op vrijdag 10 november in Maaseik

Allereerste ‘Nacht van de Kringwinkel’ op vrijdag 10 november in Maaseik

De Kringwinkel telt heel wat jonge fans – dat is mooi nieuws. Aan dat zilveren randje zit ook een wolk: er zijn nog te veel Kringwinkel-maagden. Lees: schoon jong volk dat nog nooit in de Kringwinkel in Maaseik is geweest. De ‘Nacht van de Kringwinkel’ wil daar op de meest fijne manier een einde aan maken. Op 10 november worden unieke feestjes gebouwd in 8 verschillende Kringwinkels. Kringwinkel Maasland in Maaseik is er één van en pakt uit met een verrassende mix van lokale DJ’s én kerstliedjes.

Tijdens de allereerste Nacht van de Kringwinkel, toveren we de Kringwinkel van Maaseik om in een winterwonderland. Kom tussen 20u & 22u naar onze kerstmarkt en geniet er van een glühwein of een dampende warme choco. Of wat dacht je van ‘sneeuwbal’-koekjes & andere hartelijke hapjes? Een ”feestelijk fondke leggen” noemen we dat.

Mag het wat meer zijn? Schuifel dan mee heen en weer op de leukste kerstliedjes. Vanaf 22u zetten we er de beuk in met lokale dj sets.

Liss Awouters van Kringwinkel Maasland in Maaseik: “Kringwinkels redden heel wat moois van de afvalberg. Door ‘preloved’ spullen op te halen, te sorteren, te herstellen en weer te koop aan te bieden in de 127 kringwinkels stimuleren we hergebruik. We hebben alles in huis om iedereen blij te maken: oud en jong, mensen met veel of minder centen in de portemonnee. Bij ons vind je elke dag andere spullen, met kwaliteit én voor een beperkt budget– maar dat moet je zien om het te geloven. Daarom organiseren we de ‘Nacht van de Kringwinkel.’ Die richt zich op jonge mensen die anders nooit de weg zouden vinden naar onze Kringwinkel. Ons plan is simpel maar duidelijk: door ze één avond op onze tafels te laten dansen, hopen we ze straks weer te zien als blije klant in de Kringwinkel in Maaseik.”

Naast Kringwinkel Maaseik (Maasland) doen er nog 7 andere Kringwinkels mee: Kringwinkel Gent (Getouwstraat), Kringwinkel Diest, Kringwinkel Brugge (Sint-Kruis), Kringwinkel Hamme, Kringwinkel Antwerpen (Circuit), Kringwinkel Brecht en Kringwinkel Kortrijk.

Kringwinkel Maasland is gelegen aan de Jagersborgweg 1122 in Maaseik.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties