zondag, mei 19, 2024
HomeKinrooiBouwgrond langs Breeërsteenweg in Kinrooi te koop

Bouwgrond langs Breeërsteenweg in Kinrooi te koop

Op maandag 2 oktober 2023 besliste de gemeenteraad van Kinrooi om een perceel bouwgrond langs de Breeërsteenweg te verkopen. Het betreft een bouwgrond van 6 are 10 centiare, gelegen tussen de Broekstraat en de Keunenstraat.

Wim Rutten, burgemeester: “Het gemeentebestuur gaat als eigenaar deze bouwgrond verkopen via publieke inschrijving. Dat betekent dat kandidaat-kopers een biedingsformulier kunnen invullen en indienen onder gesloten omslag. De biedingen starten vanaf 80.000 euro en kunnen ingediend worden tot uiterlijk 30 november 2023 om 12.00 uur.”

De hoogste bieder die voldoet aan alle voorwaarden kan de grond toegewezen krijgen. Meer info is – de volledige verkoopsvoorwaarden en het biedingsformulier – zijn terug te vinden op de gemeentelijke website www.kinrooi.be/bouwgrond_breeersteenweg.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties