zondag, juli 14, 2024
HomeBreeNieuwe ledschermen in Bree

Nieuwe ledschermen in Bree

Sinds vorige week staan ze te blinken in het straatbeeld van Bree: de nieuwe, digitale infoborden. Hiermee zet het Stadsbestuur graag in op duurzaam digitaal. Geen wisselende affiches, banners of aanplakborden meer, maar kwalitatieve schermen waarop de boodschap groter, mooier en duidelijker aan een breed publiek getoond wordt. Breese vereniging die een activiteit, evenement of opendeurdag willen aankondigen op de digitale infoborden in Bree centrum en de deelkernen kunnen hier gebruik van maken.

De oude zwarte schermen met rode letters verdwijnen binnenkort uit het straatbeeld. Op de meeste locaties werden deze schermen al uitgezet of weggehaald, anderen staan nog op de planning. In de plaats daarvan installeerde men op 14 en 15 september in elke deelkern een verticale totem waarop de activiteiten van een vereniging gratis kunnen worden gepubliceerd.

Je vindt de infoschermen op volgende locaties:
• Centrum: t.h.v. Markt 11
• Vostert: t.h.v. Gruitroderkiezel 204
• Beek: t.h.v. Kerkstraat 8a
• Gerdingen: t.h.v. Barrierstraat 11
• Opitter: t.h.v. Opitterkiezel 240A
• Tongerlo: t.h.v. Bosstraat 15

Verenigingen die hiervan gebruik willen maken kunnen dit digitaal regelen. Meer informatie over het aanleveren en de voorwaarden staan online.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties