zondag, mei 19, 2024
HomeRegioKermis Stramproy kondigt zich aan

Kermis Stramproy kondigt zich aan

Het is bijna weer zo ver: de kermis in Stramproy! De kermis vindt plaats vanaf aanstaande zaterdag 9 september tot en met dinsdag 12 september. Er staan mooie attracties en er is vermaak voor jong én oud.

Openingstijden kermis
Zaterdag en zondag start de kermis om 13.30 uur en sluiten de attracties om 00.00 uur. Op maandag en dinsdag start de kermis een uur later: om 14.30 uur. De attracties sluiten dinsdag om 23.00 uur.

Omleidingsroute tijdens de kermis
Vanwege de kermis en de op- en afbouw daarvan is de provinciale weg (N292) in Stramproy afgesloten, vanaf de Prinses Beatrixstraat tot aan de Molenweg. Deze afsluiting is van woensdag 6 september 19.00 uur tot en met dinsdag 12 september. In die periode geldt er een omleidingsroute via de Wilhelminastraat en Molenweg. Deze route wordt aangegeven op gele borden. Vanwege de kermisattracties is het Kerkplein tijdens de kermis ook niet bereikbaar.

Kermisattracties
Ook dit jaar is het weer gelukt om mooie attracties te strikken voor de kermis! Hieronder vind je het overzicht van de attracties die dit jaar aanwezig zijn in Stramproy:

Snoepkraam
Vispaleis
Cranes
Eendensport
Vietnamese loempia
Pinda, Popcorn en Suikerspin
Lijntrek
Rups
Olliebollenkraam
Trampoline
Schietsalon
Break Dance
Autoscooter
Wip
Carrousel
Pink date
Pusher

Ophalen huisvuil gaat gewoon door
De afvalinzameling in Stramproy gaat ook tijdens de kermis gewoon door. Het huisvuil wordt op de reguliere dag opgehaald.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties