woensdag, juni 19, 2024
HomeMaaseikVlaanderen Muziekland zaterdag op het Marktplein in Maaseik

Vlaanderen Muziekland zaterdag op het Marktplein in Maaseik

Na een pauze van maar liefst negen jaar is het populaire ‘Vlaanderen Muziekland’ terug van nooit weggeweest. De muzikale karavaan houdt op zaterdag 26 augustus 2023 vanaf 19.00u halt op het Marktplein in Maaseik. Naast presentatoren Katje Retsin en Sverre Denis zijn ook Vlaamse toppers Laura Tesoro, OLIVIA, The Starlings, Ozark Henry, Jelle Van Dael, Erik Goossens en Bart Herman van de partij. DJ Dimitri d’Anvers verzorgt het voorprogramma en The Starlings en Udo sluiten de avond in glans af.

Meezingen en -dansen op Vlaanderen Muziekland Maaseik vanuit de huiskamer kan via Pickx+ op donderdag 7 september 2023 vanaf 21.15u, met heruitzendingen op zondag om 12.00u en 22.15u én dinsdag omstreeks 18.00u. Daarna wordt de uitzending ook herhaald op Pickx Live. De social media van Pickx+ geven dankzij Jérémie Vrielynck een exclusieve blik achter de schermen.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties