woensdag, juni 19, 2024
HomeRegio'Repelsteeltje' in Openluchttheater Thorn

‘Repelsteeltje’ in Openluchttheater Thorn

Theatergroep Mariahout brengt al vele jaren vermakelijke en spectaculaire kindervoorstellingen op basis van een bekend sprookje, onder leiding van een professionele regisseur. Zondag 6 augustus voert de Theatergroep om 14.00 uur het sprookje ‘Repelsteeltje’ uit in het Openluchttheater Thorn.

In Repelsteeltje val je van het ene avontuur in het andere. Wie is er goed? Wie is er slecht? En wie leeft er nog lang en gelukkig?
Een heerlijk ontspannend middagje-uit voor de kleinere jeugd.

Ricky is één van de lakeien van koning Roeland. Ricky is niet gelukkig Niemand ziet hem staan. Ricky wil ergens bij horen, koste wat kost. Wanneer de Club van de Slechteriken een nieuwe slechterik zoekt, wil Ricky zich aanmelden. Maar… dan moet hij wel een nieuwe naam. Een slechterikennaam. Zoiets als… Repelsteeltje!
O, en er is ook nog een prins in dit verhaal, die van zijn vader moet trouwen met een prinses, maar die dat niet wil, omdat hij verliefd is op een gewoon, boerenmeisje. En er is een koning, die alleen om geld geeft. Er is een ridder, die heel sterk is, maar niet zo slim. Er is een vrouw met een molen en een wolf die met pensioen gaat en… en…

Tickets à € 12,50 (inclusief consumptiemunt) zijn te betellen via:
www.OpenluchtTheaterThorn.nl.
Kinderen t/m 12 jaar gratis. Kindertickets moeten wel besteld worden.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties