woensdag, juni 19, 2024
HomeMaaseikMosa-RT kijkt uit naar 1 september

Mosa-RT kijkt uit naar 1 september

Na een bewogen einde schooljaar met brand in de houtafdeling kijken de leerkrachten van Scholengemeenschap MOSA-RT in Maaseik uit naar de start van het nieuwe schooljaar. “En we zijn natuurlijk blij om te melden dat we volledig terug kunnen opstarten”, vertelt Roland Swennen, technisch adviseur-coödinator van Bouw en hout.

“In de vakantie werd er hard doorgewerkt. Er werd puin geruimd, flink schoongemaakt en in augustus is de Firma Neptunus Structures begonnen met de bouw van een paviljoen. Ondertussen hebben collega’s nieuwe werkbanken en gereedschapskisten gemaakt zodat onze 110 leerlingen van de tweede graad hout met volledig nieuw materiaal kan starten. Ook werden enkele oude lokalen omgebouwd tot een nieuw magazijn. Dat dit op zo een korte termijn allemaal werd verwezenlijkt is de verdienste van onze collega’s hout en het ondersteunend personeel die een groot stuk van hun vakantie hebben opgeofferd.”

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties