woensdag, juni 19, 2024
HomeKinrooiDeelnemers gezocht voor braderie en rommelmarkt bij Geistingen kermis

Deelnemers gezocht voor braderie en rommelmarkt bij Geistingen kermis

In 2019 startte het gemeentebestuur van Kinrooi met diverse acties om de dorpskermissen te kunnen behouden en te verbeteren waar nodig. Geistingen kermis leefde helemaal op dankzij een bijbehorende braderie en rommelmarkt, een initiatief dat ook dit jaar herhaald zal worden. De oproep naar standhouders kadert dan ook in de editie 2023.

Burgemeester Wim Rutten: “De opwaardering van Geistingen kermis met parallel een braderie en rommelmarkt, is ondertussen al aan haar vijfde editie toe, inclusief de verregende editie in 2022 die in extremis niet doorging. Traditioneel valt de dorpskermis in Geistingen op Sint-Lambertus (17 september) of de eerste zondag erna. Dit jaar is het dus exact op de naamdag van de patroonheilige. Kermiszondag zal opnieuw gepaard gaan met een braderie en rommelmarkt.”

Schepen van cultuur & feestelijkheden Mark Hoedemakers: “De dienst vrije tijd is daarom op zoek naar standhouders en marktkramers voor de braderie. Net zoals bij de voorgaande edities zal er géén standgeld gevraagd worden.”

Geïnteresseerde deelnemers voor beide initiatieven – braderie en rommelmarkt op zondag 17 september 2023 – kunnen zich melden bij de dienst vrije tijd in GC De Stegel via 089 300 840 of per mail naar cultuur@kinrooi.be.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties