woensdag, juni 19, 2024
HomeRegioVol programma bij Openluchttheater Thorn

Vol programma bij Openluchttheater Thorn

Het komend weekend zal bij het Openluchttheater Thorn een vol programma worden aangeboden. Zaterdag 1 juli vindt het Open Air Concert van de Koninklijke Harmonie Thorn plaats en een dag later het Muziektheater ‘De Reuzenverschrikker XXL’.

OPEN AIR CONCERT
De Koninklijke Harmonie van Thorn presenteert zaterdag 1 juli haar jaarlijkse Open Air Concert in het Openluchttheater Thorn. De titel van het concert is .
Het programma start om 19.00 uur.

Het concert ‘Muzikale Avonturen’ begint met een spetterend optreden van de jeugdband en de drumband. Deze getalenteerde jonge muzikanten brengen het publiek in de juiste stemming voor een avond vol muzikaal genot.

Vervolgens brengt het harmonieorkest de luisteraars in de wereld van klassieke en moderne composities. Rossini’s bekende Ouverture van Il barbiere de Siviglia opent het programma met haar energieke melodieën. Daarna volgen de prachtige klanken van Bert Appermont’s The Green Hill, een stuk dat zowel ontroerend als meeslepend is, met Robert Visser als solist op euphonium.
Het programma gaat verder met Gayanah, een suite vol passie en levendige klanken. Laat je daarna verrassen door de opzwepende Danse Bacchanale van Saint-Saëns, een muziekwerk dat barst van de energie en vreugde.
Vervolgens is het tijd voor de elegante en sfeervolle Arabesque van S. Hazo, gevolgd door de krachtige en indrukwekkende mars, Entry of the Boyars. Deze laatste compositie zorgt voor een meeslepende afsluiting van de avond.

Mis deze kans niet om de muzikale avonturen van getalenteerde muzikanten te beleven. Een avond vol afwisselende muziek en inspirerende optredens.

Tickets à € 10,00 zijn te bestellen via: www.OpenluchtTheaterThorn.nl

MUZIEKTHEATER ‘DE REUZENVERSCHRIKKER XXL’
Zondag 2 juli opent het Openluchttheater Thorn van 14.00 – 15.30 uur haar poorten voor de kindervoorstelling De Reuzenverschrikker XXL. Het is een muziektheater met gesproken dialogen en liedjes op muziek van de Russische componist Aleander Gretchaninov. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en wordt uitgevoerd door BOVEN WATER Muziektheater en de Limburgse Koorschool.
BOVEN WATER is een jong Maastrichts gezelschap van ervaren makers van muziektheater voor kinderen. Het kinderkoor van de Limburgse Koorschool bestaat uit circa 20 kinderen tussen 9 en 14 jaar.
De Reuzenverschrikker XXL vertelt vrolijk hoe je voor niks bang kan zijn voor het andere. In het bos wonen een reuzenvolk en een mensenvolk, Ver van elkaar, bang voor elkaar.
Tickets à € 12,50 (inclusief consumptiemunt) zijn te bestellen via: www.openluchttheaterthorn.nl Kinderen t/m 12 jaar gratis. Kindertickets moeten wel besteld worden.

Foto Openluchtconcert: GJ Verhoeven

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties