woensdag, juni 19, 2024
HomeRegioPromsconcert in Openluchttheater Thorn

Promsconcert in Openluchttheater Thorn

Op zondag 25 juni geven het harmonieorkest en de slagwerkgroep van EMM Budel in samenwerking met het projectkoor Experience en diverse Proms-solisten in het Openluchttheater Thorn van 14.00 tot 16.00 uur een voorproefje van hun Buulse Proms concerten die medio oktober in Budel worden gehouden. Het harmonieorkest, dat onlangs Nederlands Kampioen werd, verzorgt een zeer gevarieerd programma met klassieke en moderne muziek.

Het harmonieorkest onder leiding van Wout Claessens werd onlangs Nederlands Kampioen tijdens de Open Harmonie Kampioenschappen. De jeugdige slagwerkers van de slagwerkgroep van Harmonie EMM behaalden recent een Eerste Prijs Summa Cum Laude tijdens het Europees Muziekfestival voor de Jeugd. De slagwerkgroep staat onder leiding van Guido Pouwels.
Het Projectkoor Experience heeft een speciale band met de Buulse Proms en de harmonie Eendracht Maakt Macht. Het koor, onder leiding van Sylvia Berghs, heeft een breed repertoire van moderne muziek.

Al bij al zullen orkest, koor en solisten u een muzikale middag bezorgen.
Tickets à € 10,00 zijn te bestellen via: www.OpenluchtTheaterThorn.nl

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties