woensdag, juni 19, 2024
HomeMaaseikBrouwerij Klein Kloosterke in Maaseik opent haar deuren

Brouwerij Klein Kloosterke in Maaseik opent haar deuren

Op vrijdag 9 juni opent Brouwerij Klein Kloosterke in Maaseik haar deuren. Het gaat om een kleinschalige, ambachtelijke brouwerij met een warme link naar de zorgsector.

Vier brouwers én Covida (zorgorganisatie die begeleiding biedt aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking) gaan samenwerken in een uniek project op een bijzondere locatie. De brouwerij heeft een mooie plaats gevonden op de site van de Limburgse zorgorganisatie in de Capucienenstraat in Maaseik. Een plek met een rijk religieus verleden waar momenteel een grondige renovatie wordt doorgevoerd zodat deze site een herbestemming krijgt waar zorg, ambacht en cultuur hand in hand gaan.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties