zondag, mei 19, 2024
HomeKinrooiAndere verkeerssituatie door Maastriatlon

Andere verkeerssituatie door Maastriatlon

Op zaterdag 1 en zondag 2 juli staan Kessenich en Geistingen weer in het teken van de Steengoed Maastriatlon. Trisport MnK organiseert dan al de zevende editie. Voor dit topevenement zijn er enkele ingrijpende verkeersmaatregelen nodig.

Er is een rijk gevuld programma op zaterdag en zondag. Op zaterdag 1 juli zijn er wedstrijden gepland voor de jeugd vanaf 5 jaar (met een ouder) tot 19 jaar. 16-plussers kunnen op zondag kiezen tussen een sprint- of kwarttriatlon. Deze triatlons kunnen ook in team afgelegd worden.

De weg van het fietsparcours zal om veiligheidsredenen voor alle verkeer volledig afgesloten worden op zaterdag van 10.00 tot 16.30 uur en op zondag van 10.00 tot 19.00 uur. De voorziene omleidingen dienen in die periode te allen tijde gevolgd te worden. Wie op of binnen het parcours woont en met de auto wil weggaan, zet deze best voor 9.00 uur buiten het fietsparcours.

De kaartjes van het fietsparcours (zaterdag en zondag) zijn terug te vinden op www.kinrooi.be. Recreatieve fietsers houden er best rekening mee dat fietsknooppunt 21 en 22 niet bereikbaar zijn via de gewone route. Er is naar beide punten een omleiding voorzien die 2,3 km langer is en tijdelijk ook aangeduid zal worden.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties