zondag, mei 19, 2024
HomeRegioKermis in Tungelroy

Kermis in Tungelroy

Het kermisseizoen in de gemeente Weert staat weer voor de deur. Traditiegetrouw wordt gestart met de kermis in Tungelroy. De kermis in Tungelroy vindt plaats van zaterdag 3 juni tot en met maandag 5 juni 2023 op het Sint Barbaraplein.

Attracties
Dit jaar staan onder andere autoscooters, de rups en de draaimolen op de kermis in Tungelroy.

Openingstijden kermis
Op zaterdag 3 juni wordt om 16.00 uur de kermis officieel geopend door wethouder Suzanne Winters. De kermis eindigt op zaterdag om uiterlijk 00.00 uur. Op zondag en maandag start de kermis om 14.00 uur. De attracties sluiten dan om uiterlijk 00.00 uur (zondag) en 22.00 uur (maandag).

Uitreiking prijzen knutselwedstrijd basisschool
Tijdens de opening zaterdag 3 juni worden ook de winnaars van de kleur-/knutselwedstrijd bekend gemaakt. De knutselwerken van de leerlingen zijn bij de opening te bekijken. Wil je kans maken op één van de prijzen, zorg dan dat je zelf aanwezig bent bij de prijsuitreiking.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties