woensdag, juni 19, 2024
HomeRegioCarla Verstappen uit Stramproy in het zonnetje gezet door collega’s

Carla Verstappen uit Stramproy in het zonnetje gezet door collega’s

PGGM&CO zet vandaag, de Dag van de Zorg, 12 zorgmedewerkers extra in het zonnetje. In de afgelopen weken konden zorgmedewerkers collega’s nomineren voor het Zonnetje voor de zorg. In totaal zijn er bijna 3000 medewerkers genomineerd. Uit iedere provincie is 1 winnaar gekozen. Zij ontvangen, naast deze bijzondere eretitel, een wellnessbon voor twee voor de welverdiende én nodige ontspanning. In de provincie Limburg is Carla Verstappen verkozen tot het Zonnetje voor de zorg. Carla, woonachtig in Stamproy, werkt als palliatief verpleegkundige. “Ik ben even sprakeloos en zeer verrast. Ik vind het erg leuk en voel me zeer vereerd. De collega’s om me heen zijn zeer enthousiast.”

Zonnetje voor de zorg Limburg
Het zijn de collega’s van Carla die vinden dat zij dit verdient. “Carla is een kei in de palliatieve zorg, met aandacht en persoonlijke zorg voor bewoner en hun naasten. Met extra zorg en humor tovert ze een lach op de gezichten van de zieke bewoners in het hospice.
Zij geeft net dat extraatje waardoor de bewoner snel vertrouwd raakt met het huis en het team van verpleegkundigen en vrijwilligers.
Binnen het team is ze de drijvende kracht in het introduceren van nieuwe afspraken.
Een verpleegkundige en collega die je met een vergrootglas moet zoeken.
Carla verdient het om gekozen te worden als zonnetje.”

Over de waarderingsactie
12 mei is het de Dag van de Zorg. PGGM&CO organiseert de waarderingsactie ‘Zonnetje voor de Zorg’ dan ook voor alle medewerkers in zorg en welzijn, in aanloop naar deze dag. Want zij ‘shinen’ iedere dag én nacht voor hun patiënten en cliënten. Nu zetten we hén in het zonnetje. Met warme woorden, kans op de eretitel ‘Zonnetje voor de zorg’ én prijzen. Om hen de waardering, energie én het plezier te geven om zich in te blijven zetten voor hun waardevolle werk.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties