zondag, mei 19, 2024
HomeKinrooiGemeente Kinrooi verlengd overeenkomst met Limburg.net en verenigingen

Gemeente Kinrooi verlengd overeenkomst met Limburg.net en verenigingen

Tijdens de gemeenteraad van 3 april 2023 keurde de gemeenteraad van Kinrooi de overeenkomsten goed voor de papier- en kartonophaling in de gemeente.

Dat gebeurt op dit moment op twee verschillende manieren. In Kinrooi, Molenbeersel en Ophoven wordt deze ophaling verzorgd door de verenigingen, respectievelijk fanfare de Vrijheidszonen, Chiro Molenbeersel en FC Maasland NoordOost. Limburg.net zorgt dat er ter plaatse containers zijn bij die ophaling en engageert zich om een vergoeding uit te keren aan de verenigingen.

In Kessenich en Geistingen zorgt Limburg.net zelf voor de papier- en kartonphaling. Omdat alle overeenkomsten hieromtrent eind 2023 zullen aflopen, werden deze nu verlengd voor de periode van 1 januari 2024 tot 31 december 2029. Zodoende blijft alles zoals het was inzake papier- en kartonophaling.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties