woensdag, juni 19, 2024
HomeKinrooiWerken Leuerbroek uitgesteld naar 31 maart

Werken Leuerbroek uitgesteld naar 31 maart

Door de verwachte regenval komend weekend zullen de asfalteringswerken op Leuerbroek één week uitgesteld worden. De werkwijze van aannemer Willemen blijft hetzelfde, enkel de periode van uitvoering wijzigt in de hoop op beter weer.

Aanvankelijk waren deze werken gepland vanaf vrijdag 24 maart tot en met zondag 26 maart. Dit werd via diverse kanalen gecommuniceerd. Omdat de weersomstandigheden er niet gunstig uit zien voor komend weekend – er wordt teveel regen verwacht – besloot aannemer Willemen om de werken naar het reserveweekend te verplaatsen.

Om de overlast te beperken, moet de aannemer deze werken in één weekend uitvoeren: ze starten dan (nieuwe startdatum) op vrijdag 31 maart 2023 vanaf 7.00 uur met frees- en borstelwerken. Op zaterdag 1 april volgen dan de asfalteringswerken en tegen zondagavond moet alles klaar zijn. Op die manier is Leuerbroek vanaf maandag 3 april weer gewoon bereikbaar via de Weertersteenweg.

Door deze werken is er dat weekend helemaal géén verkeer of mobiliteit mogelijk op het oude gedeelte van Leuerbroek (deel 1). Het nieuwe gedeelte (deel 2) blijft wel bereikbaar via de Neeroetersesteenweg. De technische dienst zal daarvoor de tractorsluis ter hoogte van Ergonomics tijdelijk overrijdbaar maken. Deel 2 is bereikbaar tot aan de verbindingsweg tussen het oude en nieuwe stuk Leuerbroek. Ook via die weg kan met tijdelijk niet op deel 1 geraken in het weekend van de asfalteringswerken. Hou er dus rekening mee dat alle woningen, bedrijven of ondernemingen in deel 1 niet bereikbaar zijn in het weekend van 31 maart / 1 & 2 april. Betrokkenen of bezoekers kunnen hun voertuigen tijdelijk op deel 2 parkeren.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties