zondag, juli 14, 2024
HomeMaaseikCD&V wil weten wat in Maaseik leeft

CD&V wil weten wat in Maaseik leeft

Waar ligt de Maaseikenaar wakker van en waarvan moet werk worden gemaakt in Maaseik? Dat wil CD&V Maaseik graag weten en daarom trekken bestuursleden vanaf vandaag door verschillende straten en wijken om inwoners naar hun mening te vragen. De partij wil aandachtig luisteren naar alle grote en kleine bezorgdheden die leven bij de inwoners van Maaseik, Neeroeteren en Opoeteren.

CD&V Maaseik gaat op pad door de stad en gemeente. Enquêteformulieren werden vorige week in brievenbussen van een vooraf bepaalde wijk gestoken en die worden vandaag aan huis opgehaald. Wie niet thuis is, kan het ingevuld formulier achterlaten bij een brievenbus in de buurt.

Ondertussen worden in een andere straat of wijk nieuwe formulieren in de bus gestopt om volgende week af te halen. Tegen het einde van de actie wil men een groot aantal straten en wijken bezocht hebben, mooi verdeeld over het grondgebied van de stad en gemeente.

Burgers kunnen hun mening geven over verschillende en concrete stellingen. Gaande van vragen over welzijn en duurzaamheid tot een veilige omgeving en een bedrijvige stad. Daarnaast mogen alle deelnemers fictief 100 000 euro verdelen over thema’s die ze zelf kunnen bepalen.

Tot slot is er ruimte voor aanvullingen, kritiek en andere zaken die spelen in de wijk of op gemeentelijk vlak.

De verwerking van de enquête gebeurt volledig anoniem en wie geen formulier in zijn of haar brievenbus ontvangt, kan een exemplaar vragen via www.cdenvmaaseik.be.
Het resultaat van de grote bevragingsronde wordt verwacht tegen de zomer van dit jaar en CD&V Maaseik zal hier ruim over communiceren.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties