zondag, juli 14, 2024
HomeKinrooiAllereerste 3D geprinte boot in Kinrooi in het water

Allereerste 3D geprinte boot in Kinrooi in het water

Op donderdag 23 maart lanceerden Katy en Leo van Botel Ophoven de allereerste 3D geprinte boot in België! De boot werd geprint door een printer van 7,5 lang, is opgebouwd uit 2500 laagjes kunststof én is gemaakt van 100% plastic consumentenafval zoals PETflessen en plastic huisafval.

Aan het einde van haar technische levenscyclus is de boot ook weer volledig recycleerbaar, dus beter voor het milieu. En weer een hele stap verder in het duurzaam ondernemerschap dat Katy en Leo dagelijks realiseren in het RivierPark Maasvallei.

“Het duurzaam karakter van dit project getuigt van ondernemerschap met een visie op de toekomst”, zei gedeputeerde voor Toerisme Igor Philtjens. En wij kijken al enthousiast mee naar wat die toekomst brengt.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties