maandag, april 15, 2024
HomeKinrooi2023 is goed gestart voor Kinroois marketingbureau, IM Creative Marketing

2023 is goed gestart voor Kinroois marketingbureau, IM Creative Marketing

IM Creative Marketing uit Kinrooi is het jaar goed begonnen met een uitbreiding van hun team. Het bedrijf uit Kinrooi neemt Riot Agency uit Hoeselt over en zorgt daarmee voor extra capaciteit zodat ze hun klanten nog beter kunnen ondersteunen.

Zaakvoerder Ronny Domen, in een vorig leven ook bekend van oa. De horecazaak Bar & Bites ‘t Rondpunt is geen onbekende op het vlak van overnames. “Mijn HoReCa-carrière heb ik altijd gecombineerd met een full-time job in marketing. Zo was ik enkele jaren actief als Marketing Manager bij Trixxo. Daar waren overnames schering en inslag… Toch is het niet mijn bedoeling om dezelfde kant uit te gaan met IM Creative. Ik wil niet groeien om te groeien. Ik wil groeien op de juiste manier!”

De samenwerking met RIOT Agency is op alle vlakken dan ook een juiste keuze volgens Ronny. Toen hij een eerste gesprek had met Roy Knaepen, zaakvoerder van RIOT Agency klikte het onmiddellijk. “Roy heeft echt een passie voor online advertenties. In dat onderdeel hebben wij momenteel 50% van ons cliënteel zitten. Door zijn passie wou hij zich voornamelijk focussen op het uitvoerende werk, terwijl ik juist graag naar het totaalplaatje kijk. Onze samenwerking zorgt er nu voor dat we extra capaciteit hebben om onze klanten te ondersteunen, terwijl ik juist meer kan bezig zijn met klantencontact en klantentevredenheid.”

De wereld van online marketing is aan het boomen & met deze overname kan IM Creative Marketing verder gaan met hun visie, om zich te onderscheiden in deze competitieve sector. “Wij willen ons vooral onderscheiden door persoonlijk contact met onze klanten. Wij zien onszelf niet als leverancier maar als echte groeipartner. Als onze klanten groeien, groeien wij ook! Dit nieuw partnership zorgt er dan ook voor dat we verder kunnen inzetten op dat persoonlijk contact en dat blijft voor mij toch het belangrijkste.”

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties