maandag, april 15, 2024
HomeDilsen-StokkemRode Kruis-Maasland huldigt vrijwilligers tijdens nieuwjaarsreceptie

Rode Kruis-Maasland huldigt vrijwilligers tijdens nieuwjaarsreceptie

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van Rode Kruis-Maasland werden 18 vrijwilligers gehuldigd voor hun jarenlange inzet voor het Rode Kruis. In totaal stonden afgelopen jaar de vrijwilligers van de lokale afdeling van Rode Kruis-Vlaanderen 6.450 uur klaar om te helpen waar nodig, variërend van ondersteuning bij de opvang van Oekraïense vluchtelingen, hulp op evenementen en bij bloedinzamelingen tot het uitlenen van medische hulpmiddelen.

Afdelingsvoorzitter Frank Jacobs benadrukte deze inzet van alle vrijwilligers tijdens de receptie. “Rode Kruis-Maasland is vorig jaar ontstaan als fusieafdeling. Dan is het mooi om te zien dat de vrijwilligers als één groep hun schouders onder de afdeling hebben gezet.”

Naast de vrijwilligers wil Rode Kruis-Maasland ook de inwoners en sponsoren bedanken voor hun steun. “Dankzij de steun van de inwoners, onder meer tijdens de 14-daagse en de lokale steunactie, hebben we afgelopen jaar kunnen investeren in onze afdeling. Zo konden we onder andere investeren in een nieuw voertuig en nieuwe tenten.” aldus Jacobs.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties