woensdag, juni 19, 2024
HomeKinrooiNieuwe winkelinrichting zet vers voorop in ALDI Kinrooi

Nieuwe winkelinrichting zet vers voorop in ALDI Kinrooi

De inrichting van de ALDI-winkel aan de Breeërsteenweg in Kinrooi wordt volledig vernieuwd. Voortaan zullen klanten het versassortiment onmiddellijk vooraan de winkel aantreffen. De werken voor de nieuwe inrichting duren slechts één week. Om de ombouw mogelijk te maken, sluit ALDI Kinrooi de deuren vanaf zaterdag 14 januari om 16.00 uur en heropent de winkel op zaterdag 21 januari.

Het versassortiment bij ALDI is de laatste jaren sterk gegroeid. De discounter investeerde in een uitgebreid aanbod vers vlees waarvan meer dan 90% van Belgische afkomst is en breidde het aanbod losse groenten en fruit fors uit.

Vers voorop
Dat versassortiment krijgt een prominente plaats vooraan de winkel. Klanten vinden in de vernieuwde winkel alle verse groenten en fruit, vers vlees, verse vis onmiddellijk bij het binnenkomen van de winkel. Op die manier wordt een heuse versmarktbeleving gecreëerd. Ook het eiland met de wekelijkse promo’s op verse groeten en fruit staat voortaan bij de ingang van de winkel.

Verse producten staan bovenaan het boodschappenlijstje. “Met onze nieuwe winkelinrichting maken we winkelen nog eenvoudiger voor onze klanten”, zegt Sylvie Mullens, Manager Verkoop bij ALDI. “Door onmiddellijk vooraan de winkel onze verse groenten en fruit, vers vlees, verse vis aan te bieden kan de winkelkar meteen gevuld worden met het meest essentiële.”

Tijdelijke aanbiedingen
De bakkerijafdeling met vers brood, afgebakken koffiekoeken en broodjes blijft aanwezig in de eerste gang. De wekelijkse promoties (de ALDI Specials) komen telkens in het midden van iedere gang. De gekende tijdelijke aanbiedingen op woensdag en zaterdag worden analoog aan de ALDI-folder verdeeld over twee winkelgangen achteraan de winkel.

100 winkels in 2023
De nieuwe inrichting kadert binnen een grootschalige vernieuwing van het winkelpark van ALDI. De discounter opent alle nieuwe en vernieuwde winkels volgens de indeling met vers vooraan. Nu zijn ook de bestaande winkels aan de beurt. In 2022 kregen in totaal een 50-tal ALDI-winkels de nieuwe inrichting. Dit jaar komen er daar nog eens 100 bij.

Heropening op 21 januari
ALDI Kinrooi heropent op zaterdagochtend 21 januari.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties