zondag, mei 19, 2024
HomeMaaseikVerkeersongeval in Maaseik

Verkeersongeval in Maaseik

Op de Maastrichtersteenweg in Maaseik heeft vrijdag 16 december een ongeval plaatsgevonden.

Omstreeks 15.57 uur was er een kop-staart aanrijding waarbij het aangereden voertuig op het andere rijvak terecht kwam en aldaar in aanrijding kwam met een ander voertuig. Het aanrijdende voertuig kwam vervolgens tot stilstand tegen de draadafsluiting van een woning. Een van de bestuurders raakte licht gekwetst en werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis voor verzorging. Alle bestuurders legden negatieve ademtesten af en ook de controle van alle boordocumenten was in orde. Agenten van de Politiezone Maasland hebben een PV opgesteld.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties