zondag, mei 19, 2024
HomeBreeToegang Stadhuis Bree enkel via tuindeur

Toegang Stadhuis Bree enkel via tuindeur

Normaal gezien kan men kiezen langs welke kant men het stadhuis van Bree binnenkomt of buitengaat: de deur aan het Vrijthof, of de deur die uitkomt op de tuin aan de Witte Torenwal. Doordat beide deuren vaak tegelijk open staan, en de temperaturen de afgelopen dagen stevig gezakt zijn, ontsnapt er helaas veel warmte uit het gebouw. Het gevolg is dat de medewerkers vaak in de tocht zitten, en er extra verwarmd moet worden om dit te compenseren.

Om dit te vermijden, zal de deur aan de kant van het Vrijthof voorlopig gesloten blijven. De deur aan de kant van de tuin is nu zowel ingang als uitgang. Binnen de normale openingsuren kan men steeds deze deur gebruiken. Voor mensen die een afspraak hebben buiten de openingsuren kunnen aanbellen aan de zijdeur (Augustijnenstraat).

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties