zondag, mei 19, 2024
HomeKinrooiKerstviering in Kessenich

Kerstviering in Kessenich

Het is een traditie van al vele jaren: De Kerstviering in Kessenich; een moment waarop kinderen, jongeren, ouders en andere dorpsgenoten samenkomen rond de kerststal. Na twee stille coronajaren heeft een jeugdig ensemble van Koninklijke Fanfare De Vriendenkring Kessenich de handen in elkaar geslagen met de Chiro, de werkgroep gezinsvieringen en de kinderen van de vrije basisschool om er een hartverwarmende viering van te maken die ongeveer 45 minuten zal duren.

Deze sfeervolle viering met zang, muziek, dans en gebed is een aanvulling op de eucharistievieringen die op het Hoogfeest van Kerstmis voor de hele parochiale eenheid in de kerk van Molenbeersel plaatsvinden. De organisatoren geven aan dat de viering op kerstavond, 24 december, om 17.00u in de Sint-Martinuskerk van Kessenich zal plaatsvinden.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties