maandag, april 15, 2024
HomeRegioKerstmarkt Thorn weer terug na twee jaar afwezigheid

Kerstmarkt Thorn weer terug na twee jaar afwezigheid

Het witte stadje Thorn is dit jaar voor de 27ste keer decor voor een romantische kerstsfeer. Op zondag 11 december zal van 11.00 uur tot 17.00 uur de traditionele Kerstmarkt na twee jaar afwezigheid weer plaats vinden, dit jaar geheel binnen de sfeervol aangeklede historische kern van het witte stadje.

De Kerstmarkt in Thorn is de laatste 26 jaar uitgegroeid tot de grootste en meest sfeervolle in Midden-Limburg. In de circa 70 stands kan de bezoeker kiezen uit een uitgebreid assortiment kerstdecoraties, handgemaakte kunstwerken en sieraden, antiek, luxe kerstcadeaus, tuindecoraties en nog veel meer. Een grote schare vrijwilligers van de Koninklijke Harmonie van Thorn zorgt voor versgebakken wafels en overheerlijke oliebollen.

Er zal sfeervolle muziek klinken en het koor ‘Equal Voices’ neemt de aanwezigen mee terug naar de tijd van Dickens en Scrooge in de straten van Thorn.

De kerstmarktbezoeker kan van 13.00 tot 17.00 uur binnenlopen in de prachtige Abdijkerk van Thorn en genieten van een gevarieerde reeks ensembles onder de titel ‘Abdijconcertino’s’. Deze miniconcerten zijn al jaren een vast en zeer succesvol onderdeel van de Kerstmarkt in Thorn. Het concertprogramma deze middag is doorlopend en u kunt het op elk moment binnen komen luisteren en genieten, zolang u zelf wilt.

De entree voor de kerstmarkt is € 3,50 per persoon (kinderen tot 12 jaar gratis).

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties