maandag, april 15, 2024
HomeKinrooiDe Borg Kessenich weer open

De Borg Kessenich weer open

Na de verhuis van de twee laatste Oekraïense oorlogsvluchtelingen, zal de Borg in Kessenich vanaf 1 januari 2023 terug ter beschikking van de verenigingen staan.

De collectieve opvangplaats voor Oekraïense oorlogsvluchtelingen wordt binnenkort gesloten. De laatste gasten zijn naar een privé onderkomen verhuisd. Na de opruiming en een poetsbeurt kunnen verenigingen opnieuw gebruik maken van de Borg.

Twee kamers – de vroegere bib en de daarop aansluitende kamer – blijven stand-by voor het geval er opnieuw een groepsopvang georganiseerd moet worden. Voor reservatie van de Borg – vanaf 1 januari 2023 – kan men contact nemen met zaalverantwoordelijke Gerda Bex via 0484-78.43.82.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties