woensdag, juni 19, 2024
HomeBreeWinteren in Bree

Winteren in Bree

Op maandag 5 december wordt het gehele centrum van Bree gevuld met de leukste en lekkerste kramen tijdens onze traditionele sinterklaasmarkt. Door de rode loper op het Vrijthof te volgen kom je uit bij de Goedheiligman. De Sint ontvangt alle kindjes persoonlijk van 14.00 tot 18.00 uur.

Daarnaast is de kerstman maar liefst twee keer van de partij in Bree: op koopzondag 18 december en woensdag 21 december. Nieuw dit jaar is de winterkermis op het Vrijthof tijdens de eerste week van de kerstvakantie voor de allerkleinsten. Met gratis onbeperkte ritjes op de draaimolen, vliegtuigjes en autootjes kunnen mama en papa ondertussen gezellig terrassen of om de beurt hun inkopen gaan doen.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties