zondag, juli 14, 2024
HomeBreeVerkoop van paarden loopt fout af

Verkoop van paarden loopt fout af

Afgelopen week is in de Oude Vaartweg te Bree de verkoop van twee paarden uit de hand gelopen. Na de verkoop van de paarden vertrokken de kopers. “Er doken plots drie personen op. De verkopers werden in elkaar geslagen en hun auto werd beschadigd. De verdachten namen het geld van de verkoop mee en sloegen op de vlucht”, aldus een getuige.

Politie CARMA ging meteen ter plaatse en voerde een buurtonderzoek uit. Het gerechtelijk labo kwam ter plaatse voor een sporenonderzoek. De slachtoffers werden voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. Later op de avond werden huiszoekingen uitgevoerd in twee woningen in Bocholt. Daarbij werden twee verdachten, mannen van 28 en 30 jaar uit Bocholt, gearresteerd. Politie CARMA voert verder onderzoek.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties