zondag, mei 19, 2024
HomeKinrooiAgropolis opent de deuren voor de Vlaamse voedseltop

Agropolis opent de deuren voor de Vlaamse voedseltop

Op dinsdag 29 november aanstaande zet Agropolis Kinrooi tussen 11.00 en 14.00 uur de deuren open om bij te dragen aan ‘De Vlaamse voedselstrategie voor de toekomst’. Bij Agropolis kan gekeken worden hoe men vandaag zaait en de kiem legt voor de voedselvraagstukken van morgen.

Op dinsdag 29 november 2022 stellen Vlaams minister van landbouw en voeding Jo Brouns en het Departement Landbouw en Visserij de Vlaamse Voedselstrategie voor in Roeselare.

Zes landbouw- en agrovoedingsbedrijven en onderzoeksinstellingen openen tussen 11.00 en 14.00 uur hun deuren voor alle geïnteresseerden. Zo kan iedereen met eigen ogen vaststellen hoe ons Vlaamse voedselsysteem zorgt voor gezond en duurzaam voedsel voor iedereen, inspeelt op allerhande uitdagingen en voorop loopt qua innovatie.

HETZELFDE....MAAR DAN ANDERS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Meest gelezen

Reacties