Feeënbomen voor kinderen uit Dilsen-Stokkem uit gezinnen die het moeilijker hebben

Kinderen uit gezinnen die het financieel moeilijk hebben kunnen vanaf eind deze maand wensen doen bij feeënbomen, die in de gemeente Dilsen-Stokkem geplaatst worden.

In de bomen kunnen kinderen wensen voor de feestdagen achterlaten, meldt Radio 2. Vzw The Good Witches is de initiator. Bedoeling is dat de wensen van kinderen uit Dilsen-Stokkem die het financieel moeilijker hebben, bij het OCMW worden binnen gebracht die dit vervolgens anoniem in de wensbomen hangen. Inwoners van Dilsen-Stokkem kunnen dan een handje toesteken om wensen te verwezenlijken en een gewenst cadeautje kopen.

Op 24 oktober wordt de eerste wensboom geplaatst, bij het Administratief Centrum van Dilsen-Stokkem. Er komen ook wensbomen bij café ‘In De Goude Ster’ in Elen, in Rotem in de traiteurzaak van Jacky Jaeken, in Lanklaar in hotel Beau Séjour, in Stokkem in het dienstencentrum en in Dilsen in de bibliotheek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here