Kermis op kleuterschool Sprinkel

Kermis hoort bij de cultuur van deze regio, vandaar dat de leidsters van Sprinkel in Neeroeteren er zelf één op hun school organiseerden.

Omdat het (kleine) kermis was in Neeroeteren, werd er door alle leidsters van Sprinkel daarrond een arrangement uitgewerkt. Een week lang was dit dan ook het thema waarrond alle activiteiten werden opgezet.

Tijdens een bezoek aan de plaatselijke kermis mochten alle kleuters genieten van een rondje op de draaimolen. Daarna werd er in de verschillende klassen geleerd over en geknutseld in het thema en werd er toegewerkt naar het hoogtepunt: Kermis op school!

De speelplaats werd daarom vorige week donderdag omgetoverd tot een heus kermisplein. De kleuters konden er eendjes vangen, potten gooien en nog veel meer. Aan de kassa kon elke kleuter een muntje halen, dat ze daarna konden inruilen voor een echte, lekkere kermisfriet want die mocht toch niet ontbreken.

Foto: Vic Medaer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here